sâmbătă, 8 iunie 2013

Cocalar 2013...


In ultimii ani, incadrarile tipologice de timp "tampit", "idiot", "taran" sau "nesimtit" au lasat loc uneia care ingloba toate aceste notiuni si aducea alaturi de ele altele, termenul functional este COCALAR. Intr-un mod eronat cocalarul este perceput ca obligatoriu manelist, de fapt cocalarii sunt peste toti si nu asculta neaparat manele. Cocalarul anului 2013 se numeste Mister Musculo.

1. Merge la "sala" in fiecare zi cate o ora, dupa care se intoarce acasa si se admira in oglinda.

2. Inainte si dupa sala, precum si dimineata, la pranz si seara consuma diverse produse achizitionate dupe net, carora le zice pompos "proteine" si "vitamine", dar care sunt de fapt steroizi sa creasca brandu'.

3. Mananca in fiecare zi acelasi lucru. Trei cartofi copti plus 250 de grame de piept de pui sau peste plus una bucata chivi.

4. Are tot timpul tabelu' nutritional pe desktop, tabel care-i spune ce sa manance si cand sa manance.

5. Ii lasa gura apa de fiecare data cand te vede mancand cartofi prajiti, clatite sau orice alt fel de mancare care nu se incadreaza in tabelele sale nutritionale si care ar putea, vezi Doamne, sa-i incetineasca cresterea brandului. Cu toate astea, nu se abate de la regimul de viata "sanatos" nici daca asta ii poate aduce moartea...

6. Singura miscare pe care o face e drumul de la si pana la sala. A alerga sau a face un sport reprezinta o evidenta pierdere de timp in conditiile in care astea nu cresc brandu'.

7. Are o prietena pitzi cu care iese de doua ori pe saptamana in mol si alaturi de care citeste Click.ro si Cancan.ro sa se amuze pe seama cocalarilor si pitzipoancelor penibile.

8. Intra zilnic pe Okazii.ro pentru a-si mai achizitiona o proteina, o vitamina sau un parfum original Hugo Bos de doua sute de mii.

9. Isi petrece cel putin trei ore pe zi pe YouTube, unde se uita la barbati musculosi si transpirati care-si incordeaza muschii umflati cu steroizi. Pentru el, scandenbergistii, culturistii si halterofilii sunt cei mai "adevarati" sportivi.

10. Se epileaza pe tot corpul, in schimb barba si-o poarta nerasa, in stil de Jastin Timberlache.

11. Are adidasi verzi, poarta vesta peste tricoul roz, iar caciula si-o aseaza cu mare atentie pe varful capului nu cumva sa acopere mai mult de doua suvite de par.

12. Crede ca Sibiul e in Moldova, Ramnicu Valcea in Ardeal si Iasiul in Banat.

13. In general asculta muzica gen: hip hop, rapp, pretinde spre cult dezvoltat, insa la ring tone are piesa Nicolae Guta & Play AJ - Sunt Tare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Bagă BOSS-ule un comentariu :D

Gothem Botoși. Un produs Blogger.