luni, 10 iunie 2013

Latino Lover

Pun pariu ca toti, absolut toti (barbati/baieti) ati vazut macar o data un tip cu sexualitate incerta care jongla gagicile pe degete si nu ma refer la orice naspeta, ci la gagici care ar putea fi cu usurinta manechinuite de succes si normal ca v-ati intrebat " Ce plm are asta si eu nu?". Si eu la fel, vedeam tot felul de poponari, fatalai (baietii lu mamica, fuego adica, poponari in extremitate), bosorogi, tatici banali de ziceam ca pana si mama i-ar da cu ket si ii vedeam cu gagici superi tari si ramaneam masca, paf,pierdut in peisaj.

Lasam la o parte cazurile in care pseudoheterosexualii aia sunt cine stie ce muzicanti, actori de filme (chiar si porno) sau dracu mai stie ce vedete, intr-un final mi-a zis si mie cineva de ce astia au gagici bune si anume pentru ca astia stiu sa se miste lasciv pe salsa, rumba, samba, paso doble, un fel de Mihai Petre, tot felul de combinatii latino.

V-as recomanda daca nu stiti sa dansati dracoveniile astea sa va duceti intr-un club latino, sunt cateva in Cluj si veti avea parte de o experienta ciudata si care va va umple sufletele de oftica si dorinta de razbunare, oftica pentru ca niciuna dintre bunaciunile alea care se misca al dracu de bine ( si sigur se si fut la fel de bine) nu o sa se uite la voi daca nu sunteti pe ringul de dans..si dorinta de razbunare pentru ca, dupa ce o sa invatati, o sa le dati clasa tuturor poponarilor de acolo. Daca vreti sa futeti ca erorii apucati-va de latino.

Intr-un final n-ai reusit nimic din toate astea, te rezumi iar la "doamnele" de pe Turzii care mereu o sa fie iesite la vanat. Aici se gasesc optiuni pentru toata lumea fara gusturi, poate ca sunt vreo 2-3 demne de luat in seama dar cand deschide gura iti dai seama ca mai bine te obisnuiesti din nou cu mana dreapta. Si da, eu nu o sa iau niciodata lectii de dans latino pentru ca erectiile mele ar ara ringul de dans in timpul prestatiei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Bagă BOSS-ule un comentariu :D

Gothem Botoși. Un produs Blogger.